Ring:
(+45) 24 43 00 27E-Mail
(+45) 24 43 00 27

Nye vinduer og døre

KPK

Reducér din varmeregning med nye vinduer og døre.

Vinduer og døre fra KPK er meget mere end træværk, hængsler og glas. Det er en måde at tænke håndværk på.
Siden 1980 har vi leveret smukke specialtilpassede vinduer og døre til danske hjem overalt i landet. Alle er bygget på én central værdi: Ordentlighed. Ordentlig kvalitet. Ordentlig service. Ordentlige priser. Ordentligt håndværk.
Det kan virke gammeldags, men vi tror på, at smukke, energirigtige, moderne vinduer og døre skal leveres på et fundament af stærke håndværksmæssige erfaringer. Derfor sætter vi en ære i at holde lidt mere, end vi lover.

KPK Døre & Vinduer yder en udvidet garanti i forhold til VinduesIndustriens generelle garantibetingelser på 5 år. Du får 10 års garanti.

Rationel vinduer og døre

Byggefirmaet Skov forhandler også Rationel vinduer og døre, af flere årsager. Det er nogen af det de bedste produkter på markedet, når vi kigger samlet på konstruktion, garanti, bæredygtighed og ikke mindst energibesparelse. Vi ønsker et solidt og bæredygtigt produkt til vores kunder og kan derfor tilbyde dig:

  • 60 års erfaring med vinduesproduktion
  • 10 års garenti på træ/alu vinduer og 5 års garanti på trævinduer
  • Solide trækonstruktioner i bæredygtigt, FSC certificeret træ
  • Dokumentiert holdbarhed
  • Energiebesparende konstruktion

Både vinduer og døre fås i to modeller. Rationel AURA, som er træ fra yderst til inderst, og Rationel AURAPLUS, som har en udvendig aluminiumsprofil.

Vi samarbejder med...